Drumles

LET OP: er worden tijdelijk geen drumlessen meer gegeven

Bij mijn start als drummer heb ik de eerste 14 jaar drumles gehad, vanaf mijn 8e. Voor mij was dit een goede en brede basis om op te kunnen bouwen en mijn drumvaardigheden verder te ontwikkelen. Naast de drumlessen heb ik door de jaren heen met veel verschillende collega’s drumervaringen uitgewisseld.

Als drummer heb ik niet alleen veel drumles ervaring, maar heb ik ook door het spelen in bands veel ervaring opgedaan in verschillende muziekstijlen. Voor mij is het dan ook de combinatie van techniek, muzikaliteit en plezier in drummen erg belangrijk. Hierdoor zijn deze zelfde elementen ook in mijn drumlessen terug te vinden.

Voor mijn informatie over mijn drum ervaring, klik hier.

Drumles informatie:

Ik geef drumles voor zowel jong als oud in mijn studio aan
huis.drumles almere bas zwaag Wat je leert is afhankelijk van wat je wilt leren. Het lesaanbod wordt namelijk volledig afgestemd op de leerling. Samen met jou wordt de richting bepaald en worden doelen in kaart gebracht. Als je gek bent van een bepaalde muziekstijl dan is het natuurlijk ontzettend gaaf om dat ook tijdens je drumlessen te spelen! Techniek ontwikkelen is leuk, ermee spelen en het toepassen maakt het nog leuker. Het maakt het werken aan je doel leuker en je kunt het geleerde meteen in de praktijk toepassen.

Mogelijke avonden:

Maandagavond, dinsdagavond (tot 20u) of woensdagavond zijn mogelijk om bij mij in Almere Muziekwijk privé drumles te volgen (tijden in overleg).

Tarieven:

30 minuten € 30,-

45 minuten € 40,-

60 minuten € 50,-

Proefles 60 minuten € 30,-

Heb je interesse in een proefles? Stuur dan een mail of bel me via (06) 42 28 32 70.