Voorstellen

Drummer Almere Bas Zwaag

Welkom op mijn site! Ik ben Bas Zwaag. In 1988 ben ik als drummer geboren. Op 8 jarige leeftijd begon ik met drumles bij het CKV in Almere, waarna het niet lang duurde voordat ik in mijn eerste bandje zat. Mijn muzieksmaak liep toen al erg uiteen.

Na een tijd van technische ontwikkeling brak de periode met veel verschillende bandjes aan. De muziekgenres van deze bandjes liepen uiteen van klassieke muziek tot heavy metal en alles ertussen zoals; pop, rock, jazz, funk, reggae, metal, punk, disco, musical, slagwerk, blues, britpop, symfonische rock en ska.

Eén van de bekendere bands waarmee ik veelvuldig door het land getoerd heb, is de Nederlandstalige pop-rock band Zilver. Wij waren destijds onder andere te zien en te horen  bij kroegen, festivals, lokale en regionale omroepen, radio 3FM en 100%NL.

Enkele bekende namen waar ik mee gespeeld heb zijn; Bram van der Berg (Krezip), Cesar Zuiderwijk (Golden Earring), Norman van Bonnik (Blof), Femke Krone (Jan Smit), Jan van Olffen (Kaya), Michael Shack (Demonstrator Roland V-Drums), Jay-Tee Teterissa (Candy Dulfer), Lucas van Merwijk.

Na de periode van technische en muzikale vorming, door het spelen in bands, ben ik begonnen met het geven van slagwerkworkshops. Ik geef djembé workshops en streetbeat workshops.

Voor drumlessen ben ik te benaderen. Wegens andere werkzaamheden naast het drummen ben ik hiervoor slechts beperkte tijd beschikbaar. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan hier contact op.