Streetbeat Drumworkshop

Streetbeats is een slagwerkworkshop die ik geef in samenwerking met Slagwerkschool Midden-Nederland.

Bijna alles uit onze omgeving kunnen we wel als muziekinstrument gebruiken. Je moet er af en toe wat fantasie voor hebben, maar toch..het kan!
Zoals de naam doet vermoeden, worden voor deze workshop materialen gebruikt die je ook op straat zou kunnen vinden. Dus geen ouderwetse djembe’s en/of trommels, maar dit keer vaten, tonnen en stokken waarmee gewerkt gaat worden!

Kilk hieronder op de film voor een impressie.

Streetbeats SlagwerkWorkshop Deel II

De workshop is laagdrempelig met toch de nodige uitdagingen. Om te zorgen dat alle spelers plezier hebben, wordt de moeilijkheidsgraad aan de groep aangepast.

Je kunt deze workshop voor verscheidene gelegenheden inzetten. Ik heb o.a. workshops gegeven bij scholen als afsluiting van een schooljaar, voor muzieklessen, musicals, cultuurlessen etc. Bij bedrijven is het erg geslaagd om in te zetten voor bijvoorbeeld teambuilding. Of wil je eens origineel uit de hoek komen bij een familiedag, kijk dan niet verder! Kortom, er zijn genoeg momenten om deze workshop in te zetten!

De workshop streetbeats is geschikt vanaf ca. 8 jaar en wordt gegeven aan groepen van minimaal 6 personen.
De tarieven zijn op aanvraag verkrijgbaar. Klik hier om contact op te nemen.

Kijk bij veelgestelde vragen om te zien waar je zoal rekening mee moet houden als je een slagwerkworkshop gaat organiseren.